Algemene voorwaarden!

ALGEMENE VOORWAARDEN.......
Het verkoopcontract dient zorgvuldig te worden bewaard mocht de kans zich voordoen dat u uw goed(eren) terug kunt kopen.
Bij verlies wordt geen duplicaat verstrekt:

Aanbieder dient de minimale leeftijd van 18 jaar te hebben bereikt.

Aanbieder dient een id te kunnen tonen.
Aanbieder verklaart rechtmatige eigenaar te zijn van het te verkopen goed en geen kennis te hebben van diefstal of enig ander soort misdrijf met betrekking tot eerdere verkrijgingen
De opbrengst van die verkoop komt geheel ten goede aan Pandhuis Uden, ook indien deze hoger is dan de door de aanbieder aangenomen bedrag.
Verrekening is derhalve uitgesloten:
Voor alle duidelijkheid wijzen wij u er op dat u de aanbieder bent en Pandhuis Uden de ontvanger.


Bij online aankoop:
heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@pandhuisuden.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

E-mailen
Bellen